Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: TIGRAM-KER KFT
Szolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Dévényi utca 3., földszint 6.
Cégjegyzékszám: 07-09-021978
Cégbíróság megnevezése: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: szelig@tigram.hu
Adószám: 23838019-2-07

Szolgáltató telephelye: 8000. Székesfehérvár, Rekop út. 4.

Munkatársaink:

Gyulassy József

szaktanácsadó
Tel: 00-36-30-300-56-41
E-mail: gyulassy@tigram.hu

Szélig Margit

ügyvezető
Tel: 00-36-30-927-91-69
E-mail: szelig@tigram.hu

 

A Tigram-Ker Kft-t a tulajdonosok Szélig Margit és Gyulassy József azzal a céllal hozták létre, hogy az állattartók igényeit kielégítse minőségi állattartási eszközökkel, takarmánnyal és szaktanácsadással. 

A cégen belül a kapcsolattartás, megrendelések kezelése, számlázás, szállítmányozás, reklamációk intézése Szélig Margit feladatköre. Ennek a munkának a magas szintű elvégzéséhez segítséget nyújt megfelelő szakirányú képzettsége, (külkereskedő-közgazdász-takarmányozási szakmérnök), valamint több mint két évtizedes ezen a területen szerzett szakmai tapasztalata. 

 

A szakmai feladatok, valamint a nagyüzemi partnerekkel való kapcsolattartás, ajánlatok készítése és szaktanácsadás Gyulassy József hatáskörébe tartoznak. Ezekre a feladatokra négy évtizedes nagyüzemi szarvasmarha- és lótenyésztésben eltöltött gyakorlata és szakirányú végzettségei (állattenyésztő üzemmérnök-szarvasmarha tenyésztő szaküzemmérnök- takarmányozási szakmérnök) teszik alkalmassá.

 

Erősségünknek tartjuk a kedvező árakat, a személyes kapcsolattartást, az egyedi igények pontos felmérését és ezek után a személyre szabott ajánlattételt, valamint a pontos, gyors és korrekt ügyintézést. Fontosnak tartjuk a vevők elégedettségét.  Nagy örömet jelentenek számunkra a visszatérő és rendszeres vásárlóink, melyből azt a következtetést vonjuk le, hogy a vásárlók elégedettségéért  tett erőfeszítéseink nem hiábavalóak.

 

Európa legnagyobb állattartási eszközöket forgalmazó cégének a német  KERBL  cégnek a  termékeit értékesítjük már több mint 20 éve. Ez a termékkör közel 13.000 féle terméket jelent.  Termékeink magukba foglalják mindazokat az eszközöket, melyek nélkülözhetetlenek a gazdasági haszonállatok és a házi kedvencek tartásához és tenyésztéséhez.

Az állattartási eszközökön kívül  a Likra osztrák takarmánygyártó cég termékeit forgalmazzuk, melyek lehetnek  késztápok, koncentrátumok, premixek, speciális kiegészítők és problémamegoldó készítmények   mindenfajta haszonállat részére. A termékekről részletes információt a ” Likra takarmány” fül megnyitásával kaphat.

 

Ingyenes szolgáltatásaink:

 

- szaktanácsadás,

- receptúrakészítés,

- takarmányvizsgálat,

- állatjóléti támogatáshoz légtechnikai vizsgálat.